Editör
Editör
13 Şubat 2018 Salı 13:55
Çiçekçiler 14 Şubat’a hazır

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaştı. Türkiye genelinde olduğu gibi Manisa’da da alışveriş çılgınlığı günler öncesinden başladı. Bu gibi özel günlerde sevgililerin en çok tercih ettiği hediyelerin başında, her zaman olduğu gibi çiçekler geliyor. Sevgililer, aşkın en güzel tarifini, çiçekle yapmayı tercih ediyor. Manisa’da Buket Çiçekçilik de çiftlere en güzel tercihler için büyük kolaylık sağlıyor.

Yaklaşık 15 farklı çiçek türüyle, hediye kutularıyla, rengarenk gülleriyle Manisalı müşterilerine en zarif 14 Şubat hediyesi için hizmet verecek olan Buket Çiçekçilik işletmecileri Yalçın ve Hediye Dişçioğlu, son günlerde 14 Şubat’ın tatlı telaşını yaşıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü, 24 Kasım Öğretmenler Günü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gibi özel günlerde çiçeklerin normal zamana göre daha erken tükendiğini belirten Hediye Dişçioğlu, Manisalılara 14 Şubat’ta çiçek almak için ‘çok geç kalmayın’ uyarısında bulundu.

15 farklı çiçek türü, teraryumlar, gül yapraklı kalpli hediye kutuları ile Manisalılara 14 Şubat’ta zengin bir içerik sunacak olan Buket Çiçekçilik işletmecileri, bu özel günde tercihlerin yaştan yaşa değiştiğini söyledi. Genç sevgililerin daha çok gül tercih ettiği, evli çiftlerin ise başta orkide gibi tercihlerde bulunduğu belirtildi.

Buket Çiçekçiliğin muhteşem bir el işçiliğiyle hazırladığı teraryumlar da bu yılın gözdeleri arasında. Öyle ki bazı müşteriler, bir hafta öncesinden gelerek teraryum siparişlerinde bulundu. Bunlardan en dikkat çekeni ise, 14 Şubat’ta sevgilisine evlilik teklifi edecek bir gencin sipariş ettiği gelin-damatlı teraryum oldu.

Her bütçeye uygun fiyatlarıyla tüm Manisalılara hitap eden Buket Çiçekçilik işletmecisi Hediye Dişçioğlu, “2 buçuk liradan başlayan ve giderek yükselen adet fiyatları var. Ancak genelde adetten çok, bütçeye göre çiçek hazırlıyoruz. Müşterimiz geliyor ve örneğin 50 liralık, ya da 100 liralık bir buket hazırlamamızı istiyor. Kimisi tercihi tamamen bize bırakıyor, kimisi içinde farklı renklerde güller istiyor, kimisi ise tüm dizaynı kendisi tarif ediyor ve bu istekler doğrultusunda hazırlıklarımız yapılıyor” dedi.

Manisalı çiftlerin böyle özel günlerde seyyardan alışveriş yapmaması gerektiğinin altını çizen işletmeciler, “14 Şubat’ta biz esnaf olarak en taze, en güzel, en kokulu çeşitlerimizle Manisalılara hizmet veriyoruz. Seyyarın çiçeği genelde birinin bahçesinden koparılmış, eskimiş, bayatlamış, solmuş ürünler oluyor. Bilinçli tüketici bunun farkında ve tercihini zaten buna göre yapıyor. Ancak bazı kesim, çiçekçide fiyatlar yüksek olur düşüncesiyle seyyardan alışveriş yapıyor. Buradan belirtmek istiyoruz ki biz Buket Çiçekçilik olarak her kesime, her bütçeye uygun çeşitlerimizle tüm Manisalıları bekliyor, seyyardan uzak durun diyoruz” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.