Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
21 Ağustos 2020 Cuma 17:36
Toyo, 50 basamak daha yükseldi!

İstanbul Sanayi Odası’nın, şirketlerin finansal verilerini ve çalışan sayılarını dikkate alarak yapmış olduğu anket sonucunda açıklanan İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde Toyo Matbaa Mürekkepleri, 2017 yılından itibaren istikrarlı yükselişini sürdürerek 250’nci oldu. Kısa bir süre önce mürekkep sektöründe ‘TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazanan ilk ve tek sanayi kuruluşu olan Toyo Matbaa Mürekkepleri, son olarak İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde geçen yıla göre 50 basamak yükselerek büyük bir başarıya daha imza attı. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde gazete, dergi, ambalaj ve basım sektörlerinin ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunacak ürünleri uzman kadrosuyla üretimini sürdüren ve gerçekleştirmiş olduğu yatırımlar ile ihracat hedefini büyüten şirket, listedeki yükselişi ile kararlılığını bu bir kez daha kanıtladı.

DAHA DA YUKARU TAŞIYACAĞIZ

Ambalaj ve basım sektörlerine hizmet sunan Toyo Matbaa Mürekkepleri CEO’su Yakup Benli, üretim alanında yer alan en büyük kuruluşları tespit ederek Türk sanayinin gelişimine ve geleceğine yönelik yol haritası belirlenmesine katkı sağlayan İSO İkinci 500 araştırmasını son derece önemsediklerini belirterek şunları söyledi; “Şirketimiz, başta Türki Cumhuriyetler ve Avrupa olmak üzere Afrika, Ortadoğu ve Rusya bölgeleri için Toyo Ink Group’un üretim ve satış üssü konumundadır. Paydaşlarımız ile iletişimimizden, iş ortaklarımıza satış öncesi ve sonrası sunduğumuz hizmetlere kadar her adımda hedefimiz çözüm ortağı olmak ve kalite ile farklılaşmak. Her zaman ürün ve iş geliştirme süreçlerinde dünya çapında uyum yakalamayı amaçlıyoruz. Kalite sistemlerini hayata geçirebilen, inovatif fikirleri toplayabilen, vizyoner bakış açılarını değerlendirerek Türkiye ekonomisine maksimum katkı sağlayabilme sorumluluğumuzla, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasındaki yerimizi daha da yukarıya taşıyacağımıza inanıyorum.”

TOYO MATBAA MÜREKKEPLERİ HAKKINDA

Mürekkep, pigment, reçine ve metal ambalaj sistemlerinde dünyanın en büyük üç üreticisinden biri Japonya Merkezli Toyo Ink Gruop’a bağlı olan Toyo Matbaa Mürekkepleri, Manisa’daki fabrikasında ambalaj ve basım sektörlerine yönelik 5 farklı kategoride üretim gerçekleştiriyor. Sektörünün lider şirketleri arasında sıralanan Toyo Matbaa Mürekkepleri; Gazete ve Magazin Mürekkepleri (Veb Ofset Mürekkepleri), Tabaka Ofset Mürekkepleri (Sheet-Fed Mürekkepleri), Serigrafi Mürekkepleri, Flekso ve Rotogravür Mürekkepleri (Likit Mürekkepler), Metal Ambalaj Sistemleri kategorisinde üretim yapan tek şirket konumundadır. Üretimin yanında Laminasyon Tutkalları, Dijital Mürekkepler (Inkjet), Plastik Renklendiriciler (Masterbatch) gibi ürün gruplarının da satışını gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin ilk mürekkep Ar-Ge Merkezi ünvanını elde eden TOYO Matbaa Mürekkepleri, “Yaratıcılık ve Yenileşimden Yararlanma” kategorisinde 2018 Türkiye Mükemmellik Ödülü, Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü (2016), İnovaLİG 2016’da İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kategorisinde 2’ncilik Ödülü sahibidir.

TOYO INK GROUP HAKKINDA

1896 yılında kurulan Toyo Ink Group, dünya genelinde 8 binden fazla çalışanıyla 22 ülkede yaklaşık 70 şirketle faaliyet gösteriyor. Farklı coğrafyalarda değişen pazar ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürün geliştirme, üretim, satış, teknik destek ve diğer operasyonlar ile birlikte çalışıyor. Toyo Ink Group; Türkiye, Asya, Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika’yı kapsayacak şekilde satış faaliyetlerini genişletmeyi sürdürüyor.

Son Güncelleme: 21.08.2020 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.