Editör
Editör
23 Nisan 2018 Pazartesi 14:14
MOSTEM’de bayram ve bahar bir arada

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin gelenekselleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları keyifli anlara sahne oldu. Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM) bahçesinde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çevre okullardan katılan öğrenciler eğlenceli bir gün geçirdi.

Kutlamalara katılan öğrenciler için Manisa OSB tarafından hazırlanan stantlarda gün boyunca değişik ikramlar yapıldı.  Sabah saatlerinde MOSTEM Halk oyunu ekibini hazırlamış olduğu gösteriler ile başlayan Kutlamalar öğrenciler için hazırlanan oyun parkurunda kaşıkla top taşıma, çuval yarışı, sandalye kapmaca ve Çeşitli yarışmalarda hünerlerini gösterdiler yarışmaları ilk üçte bitiren öğrencilere hediyeleri MOSB Yetkilileri tarafında verildi.

Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Manisa Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Funda Karaboran “Baharın gelmesiyle ve yaklaşan sınavlar öncesinde Öğrencilerimizin moral ve motivasyona olan ihtiyacı artmaktadır. Öğrenci kardeşlerimize MOSTEM’ de coşku dolu güzel bir gün geçirmelerini sağlama gayreti içerisindeyiz Bölgemizde ve okulumuzda geleceğimizin teminatı, çocuklarımızla birlikte olmak bizlere farklı, güzel duygular yaşatırken çok da mutlu etmiştir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.