04 Mart 2017 Cumartesi 23:53
Manisa’da trafik kazası: 2 yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. Kaza sonrası mahalle sakinleri, bölgede sık sık kazaların meydana geldiği gerekçesiyle yolu trafiğe kapattı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Salihli-Alaşehir yolu Mevlütlü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Alaşehir yönünden, Salihli yönüne gitmekte olan Mehmet Ongudağ (58) yönetimindeki 45 SB 7560 plakalı otomobil ile Mevlütlü Mahallesi ara yoldan, ana yola çıkan ve sürücüsü tespit edilemeyen 26 BL 022 plakalı yem yüklü kamyon çarpıştı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan eşi Gülhizar Ongudağ , araçta sıkıştı. Yaralıları sıkıştığı yerden Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından çıkarılırken, yaralı karı-koca olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Kaza sonrası Mevlütlü Mahalle Muhtarı Ünver Bozkaya ve mahalle sakinleri, sık sık kazaların meydana geldiği yolda, tepki olarak yolu trafiğe kapattı. Muhtar Ünver, yetkililerin sık sık yaralamalı ve ölümcül kazaların meydana geldiği bu yola biran önce çözüm bulmalarını istedi. Bir süreliğine kapalı kalan yol daha sonra yeniden ulaşıma açıldı.

Jandarma kaza ile ilgili çalışma başlatırken, yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.