10 Ağustos 2022 Çarşamba 12:34
Manisa’da 2 ayrı noktada ormanlık alanda yangın başladı

Manisa’nın Şehzadeler ve Saruhanlı ilçelerinde ormanlık alanda başlayan yangınlara İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından müdahale ediliyor.

Manisa’nın 2 ayrı ilçesinde ormanlık alanda yangın başladı. Şehzadeler ve Saruhanlı ilçelerinde başlayan yangınlara ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yukarı Çobanisa Mahallesindeki ormanlık alanda saat 11.40 sıralarında dumanların yükseldiğinin ihbarı üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Manisa Orman İşletme Şefliğine bağlı ekipler tarafından kısa sürede müdahale edilmeye başlandı. Yangına 3 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 2 yangın söndürme helikopteriyle müdahale devam ediyor.

Yukarı Çobanisa Mahallesindeki yangın devam ederken Saruhanlı ilçesine bağlı Lütfiye Mahallesinde de ormanlık alanda yangın başladı. Lütfiye Mahallesindeki yangına 4 arazöz ve 1 helikopter ile müdahale ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.