09 Mayıs 2017 Salı 17:21
Kiraladıkları aracın üzerine çam ağacı devrildi

Manisa’da etkili olan lodos işlek bir bulvarın refüjünde bulunan 50 yıllık çam ağacının kırılarak devrilmesine neden oldu. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, biri ağır iki araç hasar gördü. Ağır hasar gören aracın üniversiteli gençler tarafından kiralandığı ve 2 saat sonra firmaya teslim edileceği öğrenildi.

Manisa’da etkili olan lodos, Şehzadeler ilçesi Çarşı Mahallesi Çarşı Bulvarı refüjünde bulunan 50 yıllık bir çam ağacının kırılarak devrilmesine neden oldu. Saat 16.00 sıralarında yola düşen çam ağacı park halindeki iki araca hasar verdi. Olayda 45 AB 847 plakalı aracın arka kısmında hasar meydana gelirken, kiralık olan 34 RG 0542 plakalı araçta ise büyük maddi hasar meydana geldi. Devrilen araç yüzünden yoldaki trafik yaklaşık bir saat durdu.

Çam ağacının devrilmesi sırasında yoldan geçen bir aracın olmaması olası bir faciayı önlerken ağır hasar gören aracın üniversiteli gençler tarafından dün kiralandığı ve iki saat sonra teslim edileceği öğrenildi. Aracı kiralayan gençlerden biri olan Mustafa Kuru, “O kadar kilometre yaptık geldik, arabayı park ettik, üzerine ağaç düşüyor. Dün aracı kiralayıp Kuşadası’na gittik ve bu sabah geldik. Arabayı park edip biraz uyumak istedik. Olacağı varmış, önüne geçemiyoruz. Park halindeyken oldu Allah’tan içinde değilmişiz bize bir şey olmadı. Arabayı Manisa’dan kiralamıştık iki saat sonra da teslim edecektik. Firmayı aradık bekliyoruz” dedi.

Yola ağaç devrildiği ihbarını alan polis ve Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri de olay yerine gelerek inceleme yaptı. Devrilen çam ağacının içten çürümeye başlaması nedeniyle rüzgarın hızına dayanamayarak kırıldığı tespit edilirken, belediye ekipleri devrilen ağacın gövdesini testerelerle keserek trafiğe kapanan yolun açılmasını sağladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.