25 Nisan 2024 Perşembe 11:02
Sayısız öğrenciyi hayata hazırlayan öğretmenlere vefa

Manisa’da 40 yıldır eğitim hizmeti veren Organize Sanayi İlkokulu tarafından, okulda emeği geçen tüm öğretmenler için vefa günü düzenlendi. Vefa gecesi ile şuan görev yapan öğretmenler ile başka yerlere tayinle gitmiş olan ya da emekli olan öğretmenler kaynaşma imkanı buldu.

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Laleli Mahallesinde eğitim öğretim hizmeti veren Organize Sanayi İlkokulu güzel bir etkinliğe imza attı. 1983-1984 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan okulda, bugüne kadar hizmet etmiş ve şuan emekliye ayrılmış olan ya da tayinle başka yere giden öğretmenler için vefa günü yapıldı.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş’ın da katıldığı etkinlikte ülkenin değişik yerlerinden vefa günü için gelen öğretmenlere hediyeler verildi. Ayrıca okulda görev yapmış öğretmenlerin fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi sunuldu. Okul Müdürü Dilek Erkol Toptaş yaptığı açıklamada, “Okulumuza hizmette bulunmuş ve şuan başka yerlerde görev yapan ya da emekliye ayrılmış olan öğretmenlerimiz için bir vefa günü düzenledik. Ulaşabildiğimiz ve gelme imkanı bulunan tüm öğretmenlerimizi çağırdık. Amacımız okulumuza hizmeti bulunan öğretmenlerimizi unutmadığımızı göstermekti. Aynı zamanda yeni görev yapan öğretmenlerimizle tanışma imkanlarını da sağlamış olduk. Ben okulumuzda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tekrar tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.