09 Mayıs 2024 Perşembe 10:21
TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nden yüzlerce kursiyer faydalanıyor

Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen kurslardan yüzlerce kursiyer faydalanıyor.

Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren hanım lokalleri ve meslek edindirme kurslarında kursiyerler bir yandan sosyalleşirken bir yandan da yeni hobiler ediniyor. Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde pilates, jimnastik, moda tasarım, kaligrafi, Kur’an-ı Kerim kursu, takı tasarım, soğuk seramik, amigrumi, hızlı okuma, halk oyunları, satranç, taekwando, yabancı uyruklu vatandaşlara Türkçe dersi, çocuk korosu, gitar, filografi, tahta baskı alanlarında Yunusemre Halk Eğitim merkezinden uzman öğretmenler eşliğinde eğitim alıyor. Yapılan kurslardan yaklaşık 650 kursiyer faydalanıyor. Çocuk, genç, kadın ve erkeklerin de kayıt yaptırabileceği kurslardan yararlanmak isteyenler, Güzelyurt Mahallesi 5807 sokak no:1/p/4 adresinde hizmet veren merkezden bilgi alabilir.

TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerlerinin birbirinden güzel eserleri 15 - 16 - 17 Mayıs tarihlerinde 12.00 - 18.00 saatleri arasında 100. Yıl Meydanında vatandaşlara sergilenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.