31 Mayıs 2017 Çarşamba 14:33
Önce açılış ardından iftar

Hamzabeyli Mahallesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Salon geçtiğimiz gün iftar öncesinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, atıl durumda olan bir alanı yenileyerek halkın kullanımına kazandırdıklarını ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yoğun Ramazan programlarını sürdürmeye devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede iftar ve belediye hizmetleri vesile ile halkla bir araya gelen Başkan Çelik, dün akşam Hamzabeyli Mahallesinde yeni yapılan çok amaçlı salon açılışını gerçekleştirdi.

İftar sofralarının farklı görüşten her insanın buluşturduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak farklılıklarımızı bir kenara bırakıyoruz. Bizi biz yapan ortak değerlerimize sahip çıkıyoruz. Farklı görüşten olanlar, farklı düşünenler, hepimiz bir iftar sofrasında buluşup ezanın okumasını bekliyor ve Allah-u Ekber nidası ile hep birlikte orucumuzu açıyoruz. Bu bizim güzelliğimizin, birlik ve beraberliğimizin somut göstergelerinden bir tanesidir. Rabbim bu birliğimizi beraberliğimizi daim etsin inşallah. Şehzadeler’de on binlerce vatandaşımızla iftar sofralarında buluşmak, bir gönül köprüsü kurmak, hayırseverlerimizin hayırlarına destek olmak, bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

“Çok amaçlı salon halkımıza hayırlı olsun”

Şehzadeler Belediyesi olarak Hamzabeyli Mahallesine birçok hizmeti gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak Hamzabeyli Mahallemizde birçok hizmetimizi gerçekleştirdik. Mahallemizde ihtiyaç duyulan yerlere çocuk oyun gurupları ve spor aletlerinin montajlarını yaptık. Mahallemizin düğün salonunu tadilat yaparak yeniden halkımızın hizmetine sunduk. Bunun yanı sıra cami, okul ve mahalle içerisindeki gerekli yerlere oturma bankları, ayaklı çöp kovaları ve kamelyaları monte ettik. Mahallemizin meydanına 12 metrelik projektör direği ve bayrak direği montajını gerçekleştirdik. Hamzabeyli Mahallemizdeki Kur’an Kursunun tadilatı ve iç düzenlemesi yapıldı. Mahallemizdeki sokaklara 3 bin metrekare parke taşı, 350 metre bordür döşeme işlemleri yapıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak ilçemizin genelinde olduğu gibi Hamzabeyli Mahallemizde de ova yollarının bakımlarını bugüne kadar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bugün burada güzel bir, çok amaçlı salonun açılışının yapıyoruz. Burası geçmişte depo olarak kullanılan içeride duvar sıvaları dahi olmayan bir yerdi. Burada geniş bir tadilat çalışması yaptık. İç cephede boya badana, seramik kaplama çalışmaları yaptık. İçeride asma tavan yaptık, dış doğramaların tamamını değiştirdik. Sıhhi ve elektrik tesisatların tamamını yeniledik. Yaklaşık 150 bin TL’lik bir maliyetle bu alanı yeniden halkımızın kullanımına kazandırdık. Geçmişte bu binanın Hamzabeyli Mahallesine kazandırılmasında emeği geçen belediye başkanı ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Şehzadeler’de her gün yeni bir hizmet hayata geçiyor”

Şehzadeler Belediyesinin yoğun bir şekilde hizmetlerini hayata geçirdiğini ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da şunları söyledi:

“Bugün hem bu güzel çok amaçlı salonun açılışı hem de iftar programında sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Geçtiğimiz gün Hacıhaliller Mahallesinde güzel bir salonun temelini attık. Göreve geldiğimiz günden beri Belediye Başkanımız ile birlikte şehir merkezinde ne varsa bu mahallelerimizde de o olacak diye çalışmalar yaptık ve bu çalışmalarımıza da devam edeceğiz. Şehzadeler Belediyemiz hizmetlerini yoğun bir şekilde hayata geçiriyor. Bizde her gün yeni bir açılışta ve temel atmada halkımız ile bir araya geliyoruz. Bugün açılışının yaptığımız Hamzabeyli Çok Amaçlı Salonun Şehzadeler’e hayırlı olmasını diliyorum”

Konuşmaların ardından yapılan kurdele kesimi ile çok amaçlı salon halkın kullanımına açıldı. Açılış töreninin ardından Başkan Çelik ve berberindekiler, Şehzadeler Belediyesinin çok amaçlı salon önünde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

Düzenlenen açılış programına Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.