Yahudiler, iki bin yıl önce Filistin'den sürülmüş ve dünyanın her yerine dağılmışlardır ama benliklerini hiç yitirmemişlerdir hep İsrail hayali ile yaşamışlar, çocuklarını hep o hedefleri doğrultusunda yetiştirmişlerdir. nitekim İsrail'in eski Cumhurbaşkanı bayan Golda MEİR': " siz binlerce yıldır devletiniz olmadan yaşadınız, sonra birden bire devlet kurdunuz, hnasıl oldu bu?" diye sorarlar. Golda MEİR: " Biz her doğan çocuğumuzun kulağına daha beşikte iken, onun 2500 yıldır bir devleti olduğunu ninni olarak fısıldadık." der.  İsrail Parlamentosu Knetset'in giriş kapısının üzerinde " Sen istersen o bir hayal değildir." yazıyor. Bağımsız İsrail devleti hayali 1948 yılında gerçekleştirildi.

Osmanlı İmparatorluğu döneminde padişah 2. Beyazıt'ın emriyle İspanya ve Portekiz'de zulüm gören Yahudileri kurtarmak için 1470-1497 yılları arasında Osmanlı Donanması tarafından yüz binlerce Yahudi kurtarılarak ülkemize getirilmiştir. Yüz Yıllar boyunca ülkemizde şaaşa ve refah içinde yaşamışlar, en üst makamlara getirilmiş ve ticaret sayesinde zenginleşmişlerdir. Buna rağmen birinci Dünya Savaşı yıllarında ekmeklerini Yediği Türk milletine ihanet örgütü NİLİ teşkilatını kurarak İngilizlerle iş birliği yapmışlar ve 1917 yılında Filistin'de on binlerce Mehmetçiğin şehadetine  sebep olmuşlardır.

Arap liderlerinin gafletinden, faydalanarak topraklarını satın almışlar, zamanla nüfuslarını  ve arazisini artırmışlar, batılı ülkelerin desteği ile 1948 yılında devletlerini kurmuşlardır. yapılan her savaştan galip gelmesini bilmişlerdir. Osmanlı vatandaşı olup İstanbul'da Hukuk Fakültesinde okuyan ve 1948 yılında İsrail devletinin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olan David Ben Guron başarılarının sebebini şu cümlelerle açıklamıştır. 

" İsrail'in varlığı hain liderlerin iktidarlarına bağlıdır. İsrail, zaferlerini ihanet eden Arap liderlere borçludur. Araplarla elde edilen zafer, İsrail'in başarısı değil, Arap ordularının kokuşmuşluğundandır.."  Dünyada 15.3 milyon Yahudi yaşamaktadır, İsrail'in nüfusu 9.7 milyon kişidir, bunun  2.5 milyon Arap ve 535 bin Hiristiyandan oluşmaktadır. Gerisi Yahudidir, Yahudiler hang iülkede yaşarsa yaşasın İsrail'in çıkarlarını düşünür, her Musevi MOSSAD istihbarat teşkilatının gönüllü haber elemanıdır, ajanıdır. Dünya ticaretine, sanayisinde ve siyasetine hakim olan Yahudiler İsrail için her türlü desteği sağlamaktadırlar. 

ARZ-İ MEVUD dedikleri nihai hedeflerinin içinde 22 vilayetimiz de yer almaktadır. Geçmişte Nazilerin yaptıkları Yahudi soykırımını, katliamları, yakıp yıkmaları günümüzde bizzat kendileri masum ve sivil, savunmasız Filistinlilere yapmakta ve insanlık tarihinin en büyük suçu olan insanlık suçunu işlemektedirler. Masum bir insanı öldürmek, insanlığı öldürmektir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
H 2024-02-05 16:41:21

Hhdnvjvsmf