Editör
Editör
15 Mayıs 2019 Çarşamba 13:13
Spilos Dağcıları Başlamış Kocadere’de yürüdü

Spilos Dağcılık&Trekking Kulübü, üyelerini her pazar farklı güzelliklerle buluşturuyor. Dağcılar geçtiğimiz pazar günü Başlamış-Kale-Kocadere parkurunu yürüdü. Spilos Dağcılık Kulübü başkanı Mehmet Güllüpunar yaptığı açıklamada: Akhisar’ın Başlamış Mahallesinden Bizans Dönemine ait olduğunu tahmin ettiğimiz, bölgeye hakim bir tepede bulunan birkaç sur duvarının ayakta kalabildiği kaleye, oradan da bir uçtan bir uca çınar ağaçlarıyla dolu, çaydan karşıya geçmekte zorlandığımız Kocadere’ye yürüdük. Burada çınar ağaçlarının gölgesinde bir çeşme başında uzunca bir moladan sonra farklı bir rotadan devam ederek Doğa Yürüyüşümüzü Sındırgı yolu üzerinde bitirdik. Doğa ananın kucağında baharın tüm güzelliklerini, dostluğun, kardeşliğin, arkadaşlığın, paylaşımın en güzel örneklerini yaşadık. Halay ekibimiz en güzel oyunlarını oynadı. Etkinliğe katılan üyelerimize, doğasever çevreci dostlara, doğaya ve çevreye gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Spilos Dağcılık 19 Mayıs 2019 Pazar günü Nebiler Şelalesi(Aşıklar Şelalesi)-Dikili etkinliğini gerçekleştirecek. Etkinliğe katılmak için 0 535 728 71 77 numaralı telefonu arayıp kayıt yaptırmalısınız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.