Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
22 Aralık 2023 Cuma 13:26
Yunusemre Bld'nin MUOSB hakkında yaptığı yürütmeyi durdurma kararı açıklamasına erişim engeli

Yunusemre Belediyesi'nin 18 Aralık tarihinde Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yürütmeyi durdurma kararına yönelik yaptığı basın açıklamasının yer aldığı habere erişim yasağı geldi. Yunusemre Belediyesi, arsa sahibi bir vatandaşın açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı çıktığını 18 Aralık 2023 tarihinde yaptığı basın açıklaması ile duyurmuştu. Söz konusu açıklamanın yer aldığı habere, Muradiye OSB tarafından yapılan itiraz sonucu erişim yasağı getirildi.

Muradiye OSB'de yaşanan gelişmeler neticesinde mağdur olduğunu ile süren bazı arsa sahipleri konuyu mahkemeye taşımıştı. Çok sayıda mağdurun açtığı davalardan birinde mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı almıştı. Manisa'da alınan yürütmeyi durdurma kararının ardından davaya daihl olan Yunusemre Belediyesi, bir basın bülteni ile alınan kararı duyurmuştu. Manisa'da alınan kararın ardından Muradiye OSB yönetimi İzmir Bölge Mahkemesi'ne itiraz etmişti. Ancak bölge mahkemesi de Muradiye OSB'nin yaptığı itirazı reddetmiş ve yürütmeyi durdurma kararını onamıştı. Muradiye OSB, Yunusemre Belediyesi'nin yaptığı basın açıklamasının yer aldığı habere erişim yasağı kararı aldırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.