Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
27 Aralık 2023 Çarşamba 09:37
MUOSB mağdurları dernek kuruyor

HAKLARINI BİRLİKTE SAVUNACAKLAR

Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde bir arsa sahibinin kendi arsası için kamulaştırma kararına karşı açtığı davada, yürütmeyi durdurma kararı aldırması diğer mağdurlara örnek oldu. Bölgede arsası bulunan ve arsalarının düşük bedellerle kamulaştırıldığını veya kamulaştırılmaya çalışıldığını savunan diğer arsa sahipleri de harekete geçiyor. Mağdurlar bir dernek çatısı altında toplanmak için çalışmalara başladı.  Arsa sahipleri dernek kurarak haklarını savunmak istiyor.

DERNEK ÇATISI ALTINDA BULUŞACAKLAR

Mağdur olduğunu iddia eden bölgedeki arsa sahiplerinden Taner Kestaneci, açtığı davasının hala sürdüğünü belirterek, kendisi gibi çok sayıda mağdur olduğunu söyledi. Taner Kestaneci, “Bir dernek çatısı altında toplanıp hep birlikte mücadele etmek istiyoruz. Bu konuda benim gibi mağdur olan, davasını sürdüren veya dava açmak isteyen çok sayıda kişi var. Derneği kurduktan sonra mağdurları bir araya getireceğiz” dedi.

“SESİMİZİ HER YERE DUYURMAK İSTİYORUZ”

Dernek kurma amaçlarından da bahseden Taner Kestaneci, “Mağdur ediliyoruz ama bu yaşadıklarımız yetkililer tarafından yeterince görülmeyebiliyor. Biz de tüm siyasetçilere, yetkililere sesimizi duyurmak istiyoruz. Sesimizi en üst şekilde duyuracağız. Önce Manisa’daki gerekli yerlere gideceğiz, derdimizi anlatacağız. Ardından milletvekillerine gidip Ankara’da gerekli ziyaretler yapıp yaşadıklarımızı anlatacağız. En kısa sürede çalışmalarımızı başlatacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayten zengin 2024-03-22 18:06:43

Bende rantsal dönüşüm mağduruyum evim elimden alındı