06 Nisan 2018 Cuma 15:31
Yunusemre Akmescit’e yeni bir park kazandıracak

Yunusemre Belediyesi, Akmescit ve Kaynak mahalleleri arasında kalan alanda çocuk oyun parkı yapıyor.

Yunusemre Belediyesi ilçeye yeni çocuk oyun parkları kazandırıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Akmescit ve Kaynak mahalleleri arasında kalan alanda çocukların oyun oynayacağı hanımların güzel vakit geçireceği, oyun grubu, kamelyalar ve çevre düzenlemesinden oluşan parkın yapımına kısa zamanda başlayacak. Yeni park çocukları sevindirirken; mahalle sakinleri de belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını söyledi.

Mahalle sakinlerinden Ahmet İzmir, “Yunusemre Belediyesi mahallemize yeni park kazandırıyor. Bu tür çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederiz” derken, Muradiye Taş da, “Bu parkı çok istiyorduk. Çocuklarımız oynasın bizlerde komşularımız ile çıkıp oturacağımız bir alan olsun istiyorduk. Bu alanı bizlere kazandıracakları için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.