11 Nisan 2018 Çarşamba 16:08
Okulda "Şehitler Köşesi" oluşturuldu

Manisa’nın Salihli ilçesinde Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde "Şehitler köşesi" oluşturuldu.

Hacıbektaşlı Mahallesi’nde bulunan Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde şehitlerin hatıralarını yaşatmak için köşe oluşturuldu. Oluşturulan köşede başta Salihli şehitleri olmak üzere, 15 Temmuz şehidi Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir ile İzmir Adliyesi önünde geçen yıl yaşanan terör saldırısında adeta bedenini siper ederek teröristlere geçit vermeyen şehit polis Fethi Sekin’in resimleri yer alıyor. Oluşturulan köşe ile ilgili konuşan Okul Müdürü Yusuf Kuzucu, “Okul yönetimi olarak vatanın bağımsızlığını, bölünmez bütünlüğünü borçlu olduğumuz şehitlerimizin isimlerini, oluşturduğumuz köşemizde yaşatmak istedik. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi

Okulda ayrıca şehitlerin anısına tavuklu-pilav hayrı yapıldı. Gerçekleştirilen hayra Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, İlçe Müftüsü Adem Karakelebek, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Salihli Şube Başkanı Nevzat Aydın ve davetliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.