30 Aralık 2021 Perşembe 14:25
Manisa yeni yıla ışıl ışıl girecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni yıl öncesinde şehrin muhtelif noktalarında modern aydınlatma çalışmaları gerçekleştirdi. Şehrin yeni yıla ışıl ışıl girmesini sağlayacak olan dekoratif aydınlatma çalışmaları, Manisalıların da beğenisi topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni yıl öncesinde şehrin işlek caddelerinde ve yeşil alanlarda dekoratif aydınlatma çalışması gerçekleştirdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar doğrultusunda Ulupark, Fatih Parkı, 15 Temmuz Demokasi Meydanı, Mimar Sinan Bulvarı, Çanakkale Şehitler Anıtı, Kurtuluş Kahramanları anıtı gibi şehrin işlek caddeleri ve yeşil alanlarında dekoratif aydınlatmalar yapıldı. Yapılan aydınlatma çalışmalarının ardından, cadde ve yeşil alanlar ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Çalışmalar Manisalıların da beğenisini topladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.