11 Nisan 2018 Çarşamba 16:47
Manisa BBSK, 12 Bingölspor maçı hazırlıklarına başladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği 12 Bingölspor maçının hazırlıklarına başladı.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluğunu ilan eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda 12 Bingölspor’a konuk olacak. Teknik direktörü Levent Devrim yönetiminde bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başlayan yeşil-siyahlılarda tek hedef sahadan 3 puanla ayrılıp galibiyetler serisini 7 maça çıkarmak. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bugün yapılan antrenmanı dayanıklılık çalışmasıyla başladı. Yeşil-beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise dar alanda oyun çalışması yaptılar. Ayağında ağrıları bulunan Mehmet Kuruoğlu ve tedavileri devam eden Kürşat Aydın, Cihan Avcu ve Alper Akçam dışında tüm futbolcular antrenmanda yer aldılar. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da kart cezalısı olan Umut Kaya da 12 Bingölspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.