Editör
Editör
02 Ağustos 2018 Perşembe 11:47
Sanayicilerle avukatlar bu düğünde buluştu

Manisa Organize Sanayi bölgesinde Otomotiv yan sanayi üretimi yapan eski İzmirspor kalecilerinden Ramazan Sönmez’in yakışıklı oğlu Toykan Sönmez, gönlünü kaptırdığı İzmir’in saygın ailesi Selma - Süleyman Parkamsızoğlu’nun avukat kızları İpek Parmaksızoğlu ile nikah masasına oturdu.

İzmir Bayraklı La Vie Nouvelle de düzenlenen nikâh merasimi ve düğün eğlencesinde, Sönmez ve Parmaksızoğlu ailelerini Manisa ve İzmir’deki sanayicilerle, gelinin avukat arkadaşları yalnız bırakmadı.

İlk kez dünür olmanın mutluluğunu yaşayan Kadriye - Ramazan Sönmez ile Selma -Süleyman Parmaksızoğlu dörtlüsünün konuklarını kapıda karşıladığı gecede; Ömür boyu mutluluğu ‘evet’ diyen Gelin İpek ile Damat Toykan gece boyu pisten inmeyerek arkadaşları eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Son Güncelleme: 02.08.2018 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.