31 Mayıs 2017 Çarşamba 17:17
Eski emniyet müdürü tekrar gözaltına alındı

Manisa’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda, eski Kula İlçe Emniyet Müdürü T.G. yeniden gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ’ByLock’ kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldıktan sonra yayınlanan KHK ile meslekten ihraç edilen Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü görevinde de bulunan eski Kula İlçe Emniyet Müdürü T.G., tekrar gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan T.G.’nin, sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenilirken, T.G.’nin örgütün şifreli haberleşme programı olan ’ByLock’ kullandığı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.