06 Mart 2024 Çarşamba 11:14
Okudukları şiirlerle duygu dolu anlar yaşattılar

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde ilkokullar arasında düzenlenen ’Güzel ve Etkili Şiir Okuma Yarışması’nda minik öğrenciler yorumladıkları şiirlerle salonda duygusal anlar yaşattı.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkçeyi doğru, güzel ve etkili kullanma bilincini

geliştirme ve şiir okuma alışkanlığını kazandırma amacıyla, Atatürk Gençlik Merkezinde ilkokullar arası "Güzel ve Etkili Şiir Okuma Yarışması" düzenlendi.

Sarıgöl’deki 18 ilkokuldan katılım sağlayan öğrenciler farklı temalarda şiirlerini okuyarak, Fatih Sultan Mehmet’i, bayrak ve vatan sevgisini, Filistinli çocukların yaşadığı acıları ve daha birçok duyguyu içeren şiirleriyle salondakileri de duygulandırdı.

Duygu dolu anların yaşandığı yarışmada birinci Afşar İlkokulundan Ümmü Çetin olurken, ikinci Çanakçı İlkokulundan Hasan Efe Aslan, üçüncü Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlkokulundan Fatma İrem Gökkaya oldu.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "Yarışmaya katılım sağlayan bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize, jüri üyelerimize, sunucumuza ve teknik destek sağlayan öğretmenimize teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.