28 Aralık 2023 Perşembe 15:25
Manisa’ya yoğun sis uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, önümüzdeki 3 gün Manisa’nın da içinde olduğu 4 il için yoğun sis uyarısında bulunarak, görüş mesafesi nedeniyle kara, hava ve deniz ulaşımında aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Halen bölgemizin iç ve kuzey kesimlerinde görülen sis olayının önümüzdeki 3 günlük periyotta özellikle gece ve sabah saatlerinde Çanakkale’nin iç ve kuzey kesimleri, Çanakkale Boğazı çevreleri, Balıkesir’in iç ve kuzey kesimlerinde, Manisa’nın merkez ve çevrelerinde, İzmir’in güney ve iç kesimlerinde, Aydın’ın batı kesimlerinde gün içinde uzun süren ve yoğun olmak üzere, bölge genelinde pus ve yer yer sis olayı beklendiğinden hava kalitesinde azalma ile düşük görüş mesafesi nedeniyle kara, hava ve deniz ulaşımında aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.