26 Kasım 2023 Pazar 14:11
Manisa’da sağanak ve dolu, Spil’de kar

Manisa’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken şehrin eteklerine kurulduğu 1517 rakımlı Spil Dağı Milli Parkı ise mevsimin ikinci kar yağışı ile beyaza büründü.

Sonbaharın son günlerinde etkili olmaya başlayan soğuk ve yağışlı hava Manisa’da da kendini hissettirmeye başladı. Dün akşam saatlerinden itibaren kent merkezinde etili olan sağanak yağış ve fırtına beraberinde kısa süreli dolu yağışını da getirirken belediye ekiplerinin özverili çalışmaları kent merkezinde herhangi bir sıkıntı yaşanmasının önüne geçti.

Mevsimin ikinci kar yağışı ile beyaza bürünen Manisa’nın eteklerine kurulduğu Spil Dağı Milli Parkı’nda ise vatandaşlar kar yağışının keyfini çıkardı. Vatandaşlar kartopu oynamak için Spil Dağı Milli Parkının yolunu tutarken, beyaz gelinlikle kaplanan Spil Dağı Milli Parkı eşsiz bir manzaraya büründü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.