1000 yıl önce Orta Asya Bozkırlarından 4000 yıllık devlet tecrübesiyle kopup gelerek, Malazgirt'te Sultan Alparslan ile filizlenen Selçuklu, Söğütte Osman Gazi ile Ulu bir Çınar misali kök salarak üç kıt 'aya hükmeden Osmanlı Türk İmparatorluğunu kurduk. Bütün Dünya her şeyi ile üzerimize geldi, yok ettik sandıkları anda, Tarih ve millet şuuruna sahip Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, ''Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner aşarım.'' diyerek şahlandık. Ankara da, kanla ve irfanla Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurarak taçlandık.

Bizi, bize bırakmadılar. Anarşi ile, terör ile, sahnelerimize, edebiyatımıza, kültürel değerlerimize, eğitim sistemimize milli ve manevi değerlerimizi kullanarak saldırılarını sürdürdüler.

Bugün, geldiğimiz noktada; Milli ve manevi değerlerimiz, ne yazık ki, gündelik siyasi çıkarlar uğruna alabildiğine istismar edilebilmektedir.

Demokratikleşme adı altında birliğimizi bozacak adımlar atılmakta, çıkar amaçlı güç odakları, paralel yapılanmalar, tehdit, hakaret, Türk Milletini etnik ve mezhep temelinde ayrıştıran söylemler, dedikodu, şantaj, vs. ile sosyal, demokratik, laik, hukuk devleti ile mülk ’ün temeli olan adalet tahrip edilmektedir.

Devlet, kutsaldır, babadır, otoritedir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gazi meclistir. Milletvekilleri, necip Türk Milletinin vekaletleri ile orada Milli İradeyi temsil eder ve millet adına, milletin tamamının ortak çıkarları, refahı, huzuru, güveni için yasa yaparlar.

Hükumet, Anadır. Millete saçını süpürge edip, hukuka, örfe, milletin bütününe hizmet etmek için vardır.

Yargı, yargıçlar, mülk 'ün temeli olan adaleti temsil ederler. Görevlerini, ırk, cins, din, mezhep, sosyal sınıf farklılığı gözetmeksizin yapmakla sorumludurlar.

Devlet, her bir bireydir, her bireyin ortak temsilcisidir. Yeri geldiğinde, kurumları ile ikaz eder, düzeltir.

Hükumet binasının adı hükumet konağıdır. Adalet dağıtılan yer Adalet Sarayıdır. Onlara bu isimleri millet vermiştir.

El, İl, devlettir. Bel, vatan toprağı Anadol'udur. Dil, Türkçedir. Türkçe, ses bayrağımızdır. 

Biz, bu sebeple, Tek Devlet Türkiye CUMHURİYETİ DEVLETİDİR, Tek Vatan TÜRKİYEDİR, Tek Bayrak AY YILDIZLI AL BAYRAĞIMIZDIR, Tek Millet TÜRK MİLLETİDİR diyoruz. 

Biz, devletin kurumlarında görev yapanların, tarafsız, hoşgörü, saygı ve sevgi ile milletin her bireyine hitap etmelerini, adalet çizgisinden sapmamalarını istiyoruz.

Yüzyıllar önceden Türk Milletine ''Ey Türk! Titre, kendine dön'' diye seslenen Bilge Kağanın sözlerini tekrarlamakla çok şey mi istemiş oluruz?

Biz İYİ bir TÜRKİYE istiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.