Günlerden beri üzüntüden uyuyamıyoruz, bizler evimizde sıcacık odamızda otururken,  üç öğün karnımızı doyururken enkaz altında kalan insanlarımızın durumlarını düşünüp, kahroluyoruz, ağlamamak elde değil, yapabildiğimiz tek şey dua etmek ve maddi yardımlara karınca kararında katkıda bulunmaktır. 

Bir dakika süren depremde canını, malını, yüzlerine bakmaya kıyamadığın evlatlarını, aileni, arkadaş ve komşularını, vatandaşlarını kaybediyorsun, insan oğlu ne kadar aciz olduğunu anlamalı, bu felaketlerden ders çıkarmalı, ibret almalı. Vefat eden vatandaşlarımıza rahmetler, enkaz altında bekleşen insanlarımıza sabırlar, yaralılara şifalar diliyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. gün susma, dua etme ve dayanışma günüdür. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.