Bu hafta sonu yapılacak seçim öncesinde meslektaşlarını seslenen Çözüm Gurubu Yönetim Kurulu Başkan adayı SMMM Sedat Güler, mesleği bire bir icra ettikleri için yoğun tempoya mani olmamak adına kısıtlı bir gezi programı ile seçim maratonunu tamamladıklarını söyledi.
17-18 mayıs tarihlerinde yapılacak olan 25. Olağan Seçimli Genel Kurula tüm meslektaşlarının katılım sağlamasını temenni eden aday Güler, "Oda ne yapıyor, ne yapabilir gibi serzenişlerin zamanı değil, zaman birlikte olup bölünmeden parçalanmadan tek ses olup sorunlarımıza kayıtsız kalan makam ve mevkilere hep birlikte ulaşmak, ulaşabilmek olmalı. Diyeceksiniz kim bizi derdimiz sorunlarımızı dinler çözüme kavuşturur. Birlik beraberlikten kuvvet doğar. Teknolojinin tüm kolaylıklarını lehimize çevirebiliriz, bunun için de hedefimiz, eğitimlere merkez ile sınırlı kalmadan ilçedeki meslektaşlarımıza personelleri ile birlikte uzanabilmektir." dedi.
Yarınlarımızda personel eksikliğimizin giderilmesine çzöüm odaklı adımlar atılması gerektiğini savunan aday Güler, geçmişte bu konuda yapılan girişimler ve yarım kalan projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Seçim sonrası oluşturulacak komisyonlar meslektaşlarımızın talepleri doğrultusunda oluşturulmalı ve işlerliği olmalı. Seçilecek ilçe temsilcilerimiz atama ile değil bulunduğu ilçede yapılacak adaylar arasında seçim ile belirlenmeli. Muhasebeciler haftamızda yıl içerisinde yapılacak mini futbol turnuvası gibi veya yapılabilir etkinliklere katılım sağlayan meslektaşlarımızın tanıtım ve törenleri ile ses getirmeliyiz. Düzenlenecek sosyal etkinlik organizasyonları tüm meslektaşlarımıza duyurulmalı gelen taleplerin yoğunluğu göz önüne alınarak değişik zaman dilimlerinde yapılmalı. Siyasetimiz 'Meslek' siyasetidir. Gençler yarınlarımızın dinamikleri, bayana meslektaşlarımız özel değerlerimizdir. Ayrım gözetmeksizin Odamızı basamak yapmadan daha saygın meslek, meslektaş için Çözüm Gurubu olarak seçimde aday olan meslektaşlarıma da başarılar dilerim." dedi. (Turgay Duyar)
"Siyasetimiz Meslek siyasetidir" diyerek destek istedi
Hafta sonu yapılacak Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (MSMMMO) Genel Kurulunda Çözüm Gurubu adayı olan Sedat Güler, 2001 yılından bu yana camia içerisinde olduğunu belirterek, "17/ 18 mayıs tarihlerinde yapılacak olan 25.Olağan Seçimli Genel Kurula tüm meslektaşlarımızın katılım sağlamaları temennimizdir." diye konuştu.

Turgay Duyar
16 Mayıs 2025 Cuma 07:55

Son Güncelleme: 16.05.2025 08:13