Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
07 Kasım 2022 Pazartesi 11:31
Manisa’yı hüzne boğan vefat

2015 yılında kutsal topraklarda eşi Saliha Hassümer’i kaybeden, Manisa’da bilinmeyen nice hizmetleri bulunan, Manisalı iş insanları Arif Koşar, Kadir ve Ömer Özkara, Ahmet ve Arşel Demirarslan’ın enişteleri, gazetemiz İmtiyaz Sahibi İsmail Burak Koşar’ın eniştesi, Manisa OSB basın biriminde görevli değerli meslektaşımız İbrahim Hassümer’in babası Hüseyin Hassümer, Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Hüseyin Hassümer’in vefatı 7’den 70’e tüm Manisalılarda hüzne neden oldu. Manisa’nın eski esnaflarından olan Hüseyin Hassümer için Hatuniye Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namaza kılındı.

Cenaze namazına AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sait Türek, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, OSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol, Manisa Kuyumcular Derneği Başkanı Erkan Özşen, iş insanları ve çarşı esnafı katıldı.

İbrahim Hassümer ve yakınları cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Hatuniye Camii İmam Hatibi Hayrettin Çoban’ın kıldırdığı namazın ardından merhum Hassümer, Kırtık Mezarlığı’nda defnedildi.

Son Güncelleme: 07.11.2022 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.