Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
19 Mayıs 2020 Salı 13:03
Manisa'da 19 Mayıs coşkusu göklerde!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’inci yılında Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Koronavirüs salgının nedeniyle vatandaşlar coşkuya evlerinin balkonlarından eşlik etti. Türk bayraklarıyla süslenen balkonlarda İstiklal Marşı okundu.

19 Mayıs coşkusu bu yıl havada yaşandı. Paraşütçüler Spil Dağı Milli Parkı’nda bulunan Karlık tepesinden 1500 metreden atlayış yaptı. Yaklaşık 20 paraşütçünün katıldığı atlayışta paraşütçüler Manisa semalarında dolaşırken Türk bayrağı açarak 19 Mayıs’ı kutladı. Manisalılar gösteri uçuşunu evlerinin balkonlarından izledi.


Yamaç paraşüt sporcusu Sinan Kutlu, “Tüm evde kalan vatandaşlarımız için bugün uçuyoruz. Atatürk’ün istikbal göklerdedir sözüyle birazdan gökyüzünde olacağız. Tüm Türkiye’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı kutlu olsun. Biz aslında 19 Mayıs’ın havada, karada, her yerde kutlanmasını istedik. Tabiki şuan da ülkemizde pandemi var. Fakat biz yine de bunu kutlamak istiyoruz” dedi. 

Son Güncelleme: 24.06.2020 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.