Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
08 Kasım 2022 Salı 13:22
Kovid bile bitti, bu yol bitmedi!..

Manisa’da yapımı yılan hikayesine dönen Turgutlu yolu hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Hem araçlar hem de sürücüler için son derece tehlikeli bir durumda olan yolun yapımı için firma değişikliğine gidildi.

Manisa’da önceki hafta gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu’nda konuşan Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, 8.5 kilometresi tamamlanan ve 26 kilometreye ulaştırılacak olan güzergahın, yeni bir firma ile devam edeceğini kaydetti.

Bölge Müdürü Gönenli, yeni firmanın düzenini kurduğunu ve çalışmaların başlayacağını söyledi. Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, Koordinasyon Kurulu’nda şu ifadelere yer verdi: “26 kilometrelik güzergahın 8.5 kilometresini daha önce tamamlamıştık. Manisa’dan Turgutlu’ya 17,5 kilometrelik kesim hala statik kaplama standardında. Bunu bütün sıcak karışıma çevirmeyi planlıyoruz. Geçen sene 4.13 kilometrelik kesimi otogar kavşağından başlayarak ileriye doğru bir kesimin üst yapısını soğuk karışım seviyesinde yapmıştık. Ama o noktada kaldı. Şu anda buradaki firmamızı değiştirdik. Yeni firmamızla yolumuza devam edeceğiz. O şu anda düzenini kuruyor ve işe başlıyor. İlk 4,5 kilometrelik kesimi bu sene bitireceğiz ama önümüzdeki sezon hatrısayılır bir kısmının tamamlandığını hep birlikte inşallah görürüz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.