Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
05 Ekim 2023 Perşembe 19:00
Bu görseli biz hazırlamadık!..

Tüm kamuoyunun da gibi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kongre sürecine girmiş bulunmaktadır. Bu süreçte, partinin Manisa Milletvekili ve Grup Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Adayı olmuştur. Ne yazık ki sahte bir görsel hazırlanarak kurumumuz bu çekişmeye alet edilmiştir.

Yaklaşık 3 yıl önce KSK ile Bornova Belediyespor takımları arasında oynanan mücadelede, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay (solda), Özgür Özel (ortada) ve Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un (sağda) verdikleri poz, bir takım yazılar ve gazetemizin logosu ile son derece amatörce bir görsel hazırlanmış, bu görsel de WhatsApp üzerinden partililere yayılmıştır.

Son derece etik ve ahlak dışı bu görselde, kaliteli habercilik anlayışıyla yayın yapan ve sektöründe kentimizin markası olan gazetemiz ve web sitemizin logosuna da yer verilmiş, fotoğraflar ve yazılar sanki haberimiz gibi lanse edilmiştir.

İlk bakışta da anlaşılacağı üzere bu son derece amatörce hazırlanan; ancak kim veya kimler tarafından hazırlandığı bilinmeyen görsel ile kurumumuzun hiçbir alakası bulunmamaktadır.

Kurumumuzun logosunun yer aldığı bu sahte görsel ile ilgili yasal haklarımızı saklı tutmakla birlikte, bu tür olayların yaşanması halinde yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı bildiririz.

Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Son Güncelleme: 05.10.2023 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.