İYİ Parti Manisa teşkilatında çeşitli kademelerde görev yapan Erhan Dumlu, parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantıyla İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
Basın toplantısına İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir ile Kula, Turgutlu, Selendi, Alaşehir, Şehzadeler, Saruhanlı, Kırkağaç ve Soma ilçe başkanları ile il yöneticileri ve partililer katıldı.
Basın toplantısında il başkanlığı için iki aday olduğunu kaydeden İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, sadece basına servis etmek suretiyle adaylığını açıklayan bir aday daha olduğunu belirterek, “Şu an için 2 aday var. Diğer adayımız da Erhan Bey, sağolsun il başkanlığında adaylık yapmayı temayüller gereği uygun olacak şekilde gerçekleştirdi.” Dedi.
İl Başkalığına aday olduğunu açıklayan Erhan Dumlu ise partinin kuruluş ateşinin yandığı günden beri, çok severek, gerçekten yorulup, ama bir o kadar da keyif duyarak, şerefle, şevkle, arzuyla istekle aldığım tüm görevleri başarı ile yerine getiren bir nefer olarak İl Başkanı adayı olmanın gururunu yaşadığını kaydetti.

İl Başkan Adayı Dumlu, “Devletin namusunu, kurumlarını ve adaletini kirleten anlayışa “dur” demek için, 3-5 yerden maaş almayı marifet, yolsuzluğu kader görenlere “dur” demek için, ikinci İhanet Süreci’nde bebek katili abdullah öcalanı “kurucu önder” ilan edenlere dur! demek için. Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün adını anmaktan imtina edenlere inat, her daim saygıyla anmak için bir araya gelen bizler, eli kanlı teröristlerle, oy uğruna pazarlık masası oluşturan, dış güçlerin maşalarına karşı. Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu liderliğinde Birinci vazifemizi yerine getirmek için mücadele etmeye devam edeceğiz. Artık zaman, İYİ Parti’nin iktidarı için işleyecek, gelecek ilk sandıkta da Aziz Türk Milleti, yetkiyi ve sorumluluğu partimize verecektir. Bizler bu inanç ve kararlılıkla, bu kutlu hedefe ulaşmak için Kurtuluş savaşımızın eşsiz kahraman baş komutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini benimseyen Liyakatli ve becerikli kadrolarla milletimizin Umudu olmaya devam edeceğiz. Bizi bir araya getiren koltuk değil, millet sevgisidir. Manisa bizim öncelikli sevdamızdır. Ancak; biz yalnızca Manisa’nın değil Cumhuriyetin, demokrasinin, hukukun ve adaletin de sevdalısıyız. Manisa’yı adaletin, üretimin ve umudun merkezi yapacağız.
“SEÇİLEN KİM OLURSA OLSUN ONUN ARKASINDA DURMA GÜNÜ”
Milletimizin omuzlarımıza yüklediği yük çok ağır onun için, gün kişisel hesapların günü değil, gün kırgınlıkların, ayrılıkların günü değil, gün yaşadıklarımızın farkında olma günü. Gün kabile devleti kurmaya çalışanlara karşı Cumhuriyeti müdafaa etmek için İl kongrelerimizde seçilen kim olursa olsun onun arkasında durma günü. Manisa’ya ve partimize değer veren ve değer katacak olan liyakatli dava arkadaşlarımla birlikte partimizi Manisa’da 1. Parti yapacağımıza eminim. Bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı il başkanımız Ali Zafer İksir ve il yönetim kurulu arkadaşlarımıza emekleri için huzurlarınızda şahsım ve dava arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Büyük hayaller, gönül birliği kurmuş, inanmış ve adanmış insanların kader birliğiyle gerçeğe dönüşür. Ben bu göreve Manisa'yı memleket bilenlerin adına talibim. Sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle, tarihiyle Manisa'nın ne kadar büyük olduğunu görenlerin adına talibim. Seni beni değil, biz olanı konuşabilmek için talibim. Manisa’mı seviyorum derken, sadece taşını toprağını, bağını bahçesini değil, vatansever insanlarını seviyorum, bu güzel insanların kader çizgisini değiştirmek için, şimdi el ele gönül gönüle zorlu yollara düşme zamanı olduğunu biliyorum. Cumhuriyete sahip çıkma zamanı. Kaderimize sahip çıkma zamanı olduğunu biliyorum, yeni bir anlayışla yönetilen adaletle özgürleşen, liyakatle eşitlenen, üreterek kalkınan, güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye istiyorum.” şeklinde konuştu. (Turgay Duyar)






