06 Ekim 2017 Cuma 17:06
MHP’li Öztürk’ten Bahçeli ve Büyükşehir’e teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, 4 Ekim günü Manisa’yı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve Manisa’nın 40 yıllık çöp sorununu Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi ile sona erdiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin açılışına katılmak üzere Manisa’ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ziyaretini değerlendirdi. Genel Başkan Bahçeli’nin ziyaretiyle büyük onur duyduklarını aktaran Öztürk, "Türkiye’nin tarihsel oluşumuna dikkatli öngörü ve fikirleriyle yön veren her durum da milletimizin, gözü kulağı ve sesi olan, mazlumların umudu, bilge liderimiz MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin şehrimize teşrifleriyle büyük bir onur duyduk. Yapmış olduğu konuşmaların da özellikle üzüm üreticilerimizin bütün sorunlarına tek tek değinen Bahçeli dün olduğu gibi bugün ve her zaman, çalışan köylümüzün ve çiftçimizin yanında, en büyük destekçisi ve savunucusu olduğunu tüm halkımıza derinden hissettirmiştir. Manisalı hemşehrilerimizin büyük coşkusuyla ilimize teşrif eden liderimize, uğurlanınca kadar halkımızın yoğun ilgisinin sevgi seli halin de devam etmiş olması bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Öncelikle MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye ve beraberindeki saygıdeğer heyete güzel Manisamıza yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, saygı ve hürmetlerimizi iletmek istiyoruz. Şehrimize yaptığı birbirinden kıymetli projelerle Manisamızın haklı gururu olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, liderimizin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki temasları sırasında 2014 yılından beri bin bir emekle yürütülen değerli çalışma, proje, faaliyet ve oluşumların raporunu sunarak, şahsına ve beraberlerindeki heyete önemli bilgiler vermiştir. MHP’de verilemeyecek hiçbir hesap ve çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. MHP çatısı altında bulunan tüm ülküdaşlarımız, birlik, bütünlük içersinde, özverili ve yüksek sağduyulu yaklaşımları ile her zaman doğrunun ve haklının yanın olmayı kendilerine görev addetmiştir. MHP’de özlenen güzel tabloların yaşanması ise Manisa’nın tek yumruk halinde birbirine sımsıkı kenetlendiğinin bir nişanesidir. Liderimizin ziyaretleri sırasında canı gönülden eşlik eden herkese teşekkür ediyor, Cenab-ı Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin diyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.