23 Nisan 2023 Pazar 17:23
Yunusemreli çocuklar doyasıya eğlendi

Yunusemre Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların bayramlarını dolu dolu geçirmelerini sağladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yunusemre’de dolu dolu geçti. Yunusemre Belediyesinin hazırladığı etkinliklerde hem çocuklar hem de aileleri 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Yunus Emre Millet Çarşısı’nda düzenlenen organizasyonda şişme oyun parkları kuruldu, çocuklar palyaço ve maskot ile eğlendi, miniklere mısır, pamuk şeker ve macun ikram edildi. Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda çocukların çok sevdiği "Başka Bi Küçük Prens" isimli tiyatro oyunu da sahnelendi. Gün boyu çocukların bol bol eğlendiği etkinlikler ile çocuklar bayramlarını en güzel şekilde kutladı. 0-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olarak düzenlenen çekiliş çerçevesinde 3 bisiklet, 5 tablet, 5 akıllı saat, 5 mangala, 5 bluetooth kulaklık sahibini buldu. Yunusemre Belediyesinin düzenlediği etkinliklere, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Fatih Katıöz, daire müdürleri, çocuklar ve aileleri katıldı.

Yunusemreli çocuklar için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Başkan Çerçi’nin ardından konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal da çocukları bu özel günlerinde unutmayan Başkan Çerçi’ye teşekkür ederek, ülkenin geleceği olan çocukların bayramını tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.