04 Ocak 2023 Çarşamba 14:36
Yunusemre’de 2023 yılının ilk meclisi toplandı

Yunusemre’de 2023 yılının ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında yapıldı. 2023 yılının güzel bir yıl olmasını dileyen Başkan Çerçi bu yıl da güzel hizmetleri hayata geçireceklerini söyledi.

Yunusemre Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda yapılan toplantıda 27 madde madde görüşüldü. Yılın ilk meclis toplantısında denetim komisyonu seçimi yapılırken komisyon üyeliklerine M. Arif Alkan, Gürkan Koyuncu, Burak Yurga, Tufan Akan ve Bülent Mersinli seçildi. Toplantıda gündemi değerlendiren Başkan Çerçi, Yunusemre Meclisi olarak 2023 yılında da güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Çerçi, “2023 yılının ilk meclis toplantısını yapıyoruz. İnşallah yeni yıl hayırlar getirir. Acısıyla tatlısıyla, üzüntüsüyle hastalığıyla 2022’yi geride bıraktık. 2023’ün milletimize, devletimize, şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu yıl da güzel hizmetlerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Şubat ayı meclis toplantısının 7 Şubat Salı günü saat 18.00’de yapılması kararlaştırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.