26 Aralık 2022 Pazartesi 14:11
Yunusemre Belediyesi 2023 yılında da bal üreticilerini destekleyecek

Yunusemre Belediyesi ilçede arıcılığı yaygınlaştırmak amacıyla üreticilere 2023 yılında da arı kovanı desteğinde bulunacak.

Yunusemre Belediyesi ilçede kırsal kalkınma projeleriyle üreticilerini desteklemeye devam ediyor. Yunusemre Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, 2023 yılında da arıcılık yapan üreticilere kovan dağıtımı yapacak. Üreticilerden 6 Ocak tarihine kadar talep toplanacak. Çalışmaya dair bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Üreticimizin yanında olmayı önemsiyoruz. İlçemizde arıcılığı yaygınlaştırmak amacıyla geçen yıllarda yaptığımız gibi bu yıl da kovan dağıtımı yapacağız. Bunun için üreticilerimizden 6 Ocak tarihine kadar talep toplamaya başlayacağız” dedi.

Kovan desteğinden faydalanmak isteyen üreticilerin Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne şahsen dilekçe, ikametgâh, nüfus cüzdanı fotokopisi, Arıcılık Belgesi veya Arıcılar Birliği’ne üyelik belgesi ile başvurabileceği açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.