30 Haziran 2022 Perşembe 16:18
Turgutlu Belediyesi ekipleri kentin her köşesinde

Turgutlu Belediyesi ekipleri tarafından Yedieylül Yolu, Millet Caddesi ile birlikte Alparslan, Kumru, Bıldırcın, Cennet, Lale, Civan, Altıntaş, Muratdağı, İrem Sokakta parke tamiratlarını gerçekleştirdi. Selvilitepe Mahallesi Gökay ve Çağdaş Sokakta ise bordür çalışmaları yapıldı.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde ekipler; Yedieylül Yolu, Millet Caddesi ile birlikte Alparslan, Kumru, Bıldırcın, Cennet, Lale, Civan, Altıntaş, Muratdağı, İrem Sokakta parke tamiratlarını gerçekleştirdi. Selvilitepe Mahallesi Gökay ve Çağdaş Sokakta ise bordür çalışmaları yapıldı. Ekipler, Atatürk Mahallesi Özdemir Sokakta asfalt yama çalışmalarını tamamladı.

Turgutlu’yu yeşil alanları ve parkları ile görsel olarak zengin bir kent haline getirmek adına çalışmalarına devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Ergenekon Mahallesi Yavuz Sultan Selim Parkı’nda yeşil alan ve yürüyüş yolu çalışması tamamlandı. Ekipler ayrıca kentteki parklarda ve yeşil alanlarda bakım, onarım, budama ve çiçek dikimini gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan,

“Ekiplerimiz, kentimizi güzelleştirmek ve yaşanabilir alanlar oluşturmak adına çalışmalarına devam ediyor. Turgutlu’muz için canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.