07 Nisan 2023 Cuma 11:38
Salihli Belediyesi EYT’liler için 23 milyon lira kredi çekecek

Manisa’nın Salihli Belediyesi, EYT’den emekli olan 95 personeline kıdem tazminatı ödemek için İller Bankası’ndan 23 milyon lira kredi çekecek.

Salihli Belediyesi’nde çalışıp da emekliye ayrılan sürekli işçi ve belediye şirket işçilerinin kıdem tazminatlarında kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş.’den kullanılacak kredi için Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya, belediye meclisi tarafından yetki verildi. Başkan Kayda’ya kredi yetkisi oy birliği ile kabul edildi.

EYT nedeniyle 95 personelin emeklilik dilekçesi verdiğini belirten Başkan Kayda, “EYT’den emekli olan 95 personelimize 23 milyon lira tazminat ödenecek. Emekli personelimizin tazminatlarını toplu almalarını sağlamak için İller Bankası’ndan 23 milyon 58 bin lira kredi kullanacağız” dedi.

Başkan Kayda, emekli olan personele sağlıklı günler diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.