12 Mayıs 2023 Cuma 15:00
Miniklere ağız ve diş sağlığı taraması devam ediyor

Yunusemre Belediyesi, Minik Dişlere Büyük Dokunuşlar Projesi ile okullarda ağız ve diş sağlığı eğitimi ile diş taraması yapmaya devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi, Koruyucu Diş Hekimliği Derneği ile hayata geçirilen Minik Dişlere Büyük Dokunuşlar Projesi ile ‘Çikolatamı az yerim, dişlerimi çok fırçalarım’ sloganıyla ilçedeki okullarda ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşmasına, korunmasına yönelik eğitimlerine bu yıl da devam ediyor. Proje çerçevesinde Çağatay Uluçay İlkokulu’nda yapılan eğitimde Koruyucu Diş Hekimliği Derneği Başkanı Faruk Tomruk, öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemini ve diş bakımının nasıl yapılması gerektiğini anlattı. Bu tür projelerle çocuklara küçük yaşta hijyen alışkanlığını edindirmek istediklerini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projenin devam edeceğini söyledi. Eğitim ve diş taramasının ardından çocuklara hijyen kiti hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.