05 Ocak 2023 Perşembe 18:12
MASKİ’den su kesintisi uyarısı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa merkezdeki bazı mahallelerde bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde su kesintilerinin yaşanabileceğini duyurdu.

MASKİ’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İlimiz merkezinde vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz hizmet kalitesini arttırmak amacıyla içme suyu ana hatlarında bakım onarım ve hat vanası değiştirme işi yapılacaktır. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gece saatlerinde yürüteceğimiz çalışma çerçevesinde, 05 Ocak 2023 Perşembe gününü 6 Ocak 2023 Cuma’ya bağlayan gece 23.00 ile 06.00 saatleri arasında planlı su kesintisi uygulanacaktır. Kesintiden; 1. Anafartalar, 2. Anafartalar, Arda, Çarşı, Göktaşlı, Utku, Yarhasanlar, Dinçer mahallerinin tamamı, Tevfikiye, Ayn-ı Ali, Ahmet Bedevi, Göktaşlı ve Saruhan mahallelerinin bir kısmında basınç düşüklüğü ve su kesintisi yasanabilir. Vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri alması önemle rica olunur" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.