11 Nisan 2023 Salı 14:09
Manisa’nın gönüllülerine teşekkür

Manisa Vali Vekili Ahmet Yılmaz, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Manisa’dan deprem bölgesine gönderilen yardım çalışmalarında gönüllü olarak çalışanlarla iftar programında bir araya gelerek Vali Yaşar Karadeniz adına teşekkür belgelerini takdim etti.

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren Manisa’dan başlatılan yardım seferberliğine Manisalılar tüm imkanlarıyla destek oldu. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın güzel bir örneğini sergileyen Manisalılar aynı zamanda ayni yardım toplama merkezlerinde ve Manisa Valiliğince oluşturulan sosyal markette gönüllü olarak da görev yaptı. Aralarında lise ve üniversite öğrencilerinin çoğunlukta olduğu gönüllüler hem deprem bölgesine gönderilen yardımların hazırlanmasında hem de Manisa’ya gelen depremzede vatandaşlar için açılan sosyal markette görev aldı.

Deprem bölgesi ve Manisa’ya gelen depremzede vatandaşlara sağlanan destek ve yardımlarda gönüllü olarak görev yapanlara Manisa Valiliğince Öğretmenevinde iftar programı düzenlendi.

Vali V. Ahmet Yılmaz, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nagihan Eroğlu ve gönüllülerin katıldığı iftar programına Hatay iline Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Vali Yaşar Karadeniz de görüntülü görüşme ile bağlandı.

Oruçların açılması sonrasında programda söz alan gönüllüler, birbirlerini hiç tanımayan insanlar olarak bir araya gelip, büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası bölgeye yardımcı olabilmek adına görev yapmaktan dolayı mutlu olduklarını, depremzede vatandaşlarla kurdukları gönül bağının onlar için çok değerli olduğunu ifade ederek, yardım çalışmalarında görev yaparken her konuda kendilerine destek sağlayan Vali Yaşar Karadeniz’e de teşekkürlerini iletti.

Vali Vekili Ahmet Yılmaz da depremin yaralarını sarmak için özveriyle görev yapan gönüllülere teşekkür etti. Gönüllü olarak bu çalışmaların içerisinde yer almanın insani olarak önemine de vurgu yapan Vali Vekili Yılmaz, bir daha benzer acıların yaşanmamasını temenni etti.

Hatay’da Koordinatör Vali olarak görevlendirilmesi sebebiyle iftar programına katılamayan Vali Yaşar Karadeniz de programa görüntülü telefon görüşmesi ile bağlandı. Vali Karadeniz depremin yaşandığı ilk günden itibaren Manisa’da örnek bir dayanışma sergilendiğini, tüm Manisalıların birlik ve beraberlik içerisinde deprem bölgesi ve Manisa’ya gelen depremzede vatandaşlar için çalıştığını söyledi. Tüm Manisalıların gayretli ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden Vali Karadeniz konuşmasında, bu çalışmalarda gönüllü olarak görev alan gençlere ayrı bir başlık açarak, bu bilinç ve sağ duyu ile yetişen gençleri görünce çok mutlu olduğunu, gençlere bakınca Türkiye’nin gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağını gördüğünü söyleyerek kendileriyle gurur duyduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından yardım çalışmalarında gönüllü olarak görev alanlara katkı ve gayretlerden dolayı Vali Yaşar Karadeniz adına ‘Teşekkür Belgesi’ takdim edildi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.