16 Nisan 2023 Pazar 15:07
Kazandığı kupayı Başkan Kayda’ya götürdü

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Atletik Fizik Kategorisi’nde Türkiye Şampiyonu olan ve milli takıma seçilen Erdal Efe Basmacı, kazandığı kupayı Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya götürdü.

İstanbul-Pendik’te gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye Şampiyonu olan Salihlili vücut geliştirme sporcusu Erdal Efe Basmacı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Elde ettiği başarı ile milli takıma seçilen Basmacı, şampiyonada kazandığı kupayı Başkan Kayda’ya götürdü.

Atletik Fizik Kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan ve milli takıma seçilen Basmacı’yı üstün başarısından dolayı tebrik eden Başkan Kayda, sporcuyu altınla ödüllendirdi.

Başkan Kayda “4-8 Mayıs’ta İspanya’nın başkenti Barcelona’da düzenlenecek Avrupa şampiyonasında Ay-yıldızlı formayla ülkemizi ve Salihli’mizi temsil edecek olan sporcumuza, Avrupa Şampiyonası’nda başarılar dilerim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.