03 Eylül 2023 Pazar 10:33
Kaymakam Arıkan başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Liselere Geçiş Sistemi Sınavında ilk 3’te yer alan öğrenciler Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan tarafından ödüllendirildi.

Haziran ayında yapılan Liselere Geçiş Sitemi (LGS) sınavında Sarıgöl’de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı sınavda Sarıgöl’de ilk üçe giren Şehit Esin Akay Ortaokulundan Ecrin Karaduman, Ahmetağa Neslihan Urgancı Ortaokulundan Azra Sultan Baynal ve yine Şehit Esin Akay Ortaokulundan Ali Yaşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak Kaymakam Ali Arıkan’ı ziyaret etti.

Dereceye giren öğrencilere Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan tarafından ödül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak tarafından da plaket verildi.

Başarılarından dolayı öğrencileri ve bu başarının elde edilmesinde emeği geçen başta öğretmenleri olmak üzere okul yöneticileri ve velileri tebrik eden Kaymakam Arıkan, "Öğrencilerimize geri kalan eğitim öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.