05 Mayıs 2017 Cuma 15:03
Huzurevi Vakfı yararına konser

Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Esendere Kültür ve Sanat Derneği Korosu Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahne aldı. Manisa Huzurevi Vakfı yararına verilen konser, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Esendere Kültür ve Sanat Derneği Korosu, Şef Gürkan Öztürk önderliğinde muhteşem bir konser verdi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda, Manisa Huzurevi Vakfı yararına gerçekleştirilen konseri Huzurevi Vakfı sakinleri de ilgiyle takip etti. Konser öncesi konuşma yapan Vakıf Başkanı Ayşe Soyer, konserin düzenlenmesinde sağladığı katkılar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti. Vakıf Başkanı Soyer’in konuşmasının ardından Esendere Kültür ve Sanat Derneği Korosu sahne aldı. Koronun seslendirdiği ‘Ne Yaptım Kendimi Nasıl Aldattım’, ‘Zeytin Gözlüm’, ‘Kırmızı Buğday’, ‘Unutulmuş Ne Varsa’ gibi ölümsüz eserlere dinleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti. Konserin sonunda Esendere Kültür ve Sanat Derneği Korosu Şefi Gürkan Öztürk’e çiçek takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.