16 Nisan 2023 Pazar 14:35
Hatay lezzetleri ile iftar açtılar

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen illerden biri olan Hatay’daki depremden ailece kurtulan aşçı Hasan Boşca (51), bundan sonraki yaşamını Sarıgöl’de devam ettireceğini belirtti. Depremden sonra dünürü Halil Akça’nin daveti ile Sarıgöl’e geldiğini belirten Hasan Boşca "Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın. 10 yaşımdan bu yana aşçılık mesleği ile uğraşmaktayım. Artık Hatay lezzetlerini Sarıgöl’de devam ettireceğim. Çorbalardan kebap türlerini, turşular, tatlılar, etli yemekler ve soğuk meze türleri yaparak Sarıgöl’de Hatay mutfak lezzetlerini sunmaya başladım" dedi.

Ramazan ayı nedeniyle Sarıgöllü vatandaşlar Hatay lezzetlerini tatmak için Hasan Ustanın lokantasında toplu iftar yemeği için buluşuyor.

Sarıgöllü vatandaşlar, Hatay lezzetlerinin gerçekten çok güzel olduğunu ifade ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.