17 Mayıs 2023 Çarşamba 11:42
Eğitim Bir-Sen’den tüm üyelerine hayat sigortası

Eğitim Bir-Sen, tüm üyelerini hayatın içinde karşılaştıkları risklere karşı koruma altına almak için teminat bedeli 50 bin TL olacak şekilde ferdi kaza sigorta anlaşması imzaladı. Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Halil Kallat, anlaşmanın tüm üyelerine hayırlı olmasını temenni etti.

Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Halil Kallat, “Sendikacılıkta güvenin adresi, üyemizin güvencesiyiz. Bugüne kadar cari olan sigorta anlaşmasından tüm üyelerimiz veya yakınlarını yararlandırdık. Bundan sonra da aynı işlemi daha yüksek bir teminat ile yapacağız. Bugün için en düşük devlet memuru maaşının 5 katı, Temmuz’dan sonra 2,5 katı bir sigorta teminat bedeline tekabül edecek. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında onlarca üyemizin ağırlaşan hayat yüklerini bu sigorta çalışmamızla bir nebzede olsa hafifletme imkânı bulduk. Allah ülkemizi ve üyelerimizi her türlü kaza ve afetten muhafaza etsin. Yeni anlaşmamız hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.