06 Mayıs 2024 Pazartesi 12:48
Manisalı cimnastikçiler Türkiye üçüncüsü oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bolu’da düzenlenen Okul Sporları Trampolin Cimnastik Küçük Kızlar Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Manisa’yı temsil eden Spil Ortaokulu sporcuları büyük bir başarıya imza atarak Türkiye üçüncüsü oldu.

Manisa’yı Türkiye Şampiyonasında temsil eden Spil Ortaokulu öğrencileri, Bolu’da düzenlenen müsabakalarda rakiplerine üstünlük sağlayarak bronz madalyanın sahibi oldu. Trampolin cimnastiğinde gösterdikleri başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken sporcular, Manisa’nın spor alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koydu.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, Manisa’nın adını Türkiye genelinde duyurmalarından dolayı gururlu olduklarını ifade etti. Öztürk, sporcuların azimli çalışmalarının ve özverili performanslarının bu başarıyı getirdiğini vurgulayarak, gelecek yıllarda sporcuların daha büyük zaferlere imza atacağına inandığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.