06 Nisan 2023 Perşembe 12:37
Vali Karadeniz Sarıgöl’de incelemelerde bulundu

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz Sarıgöl ilçesinde incelemelerde bulunarak deprem bölgesine yapılan yardımlardan dolayı teşekkür etti.

İlçe ziyaretleri çerçevesinde Sarıgöl ilçesini ziyaret eden Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a ziyarette bulundu. Deprem bölgesine ilçeden yapılan yardımlara ilişkin bilgi alan Vali Karadeniz, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Vali Karadeniz daha sonra Sarıgöl Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenler ve öğrenciler tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere üretilen ürünlere ilişkin bilgi aldı. Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesindeki atölyede deprem bölgesi için yapılan uyku tulumu üretimini inceleyen Vali Karadeniz’e 475 adet çocuk tulumu, 140 battaniye, 145 bere, 50 atkı, 70 artan kumaş parçalarından oyuncak yapıldığı bilgisi verildi.

Ayrıca Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezinde çadır kentlerde bulunan depremzede vatandaşlar için 275 adet çocuk tulumu, 40 adet battaniye, 60 adet yastık, 25 adet büyük boy uyku tulumu, 30 adet kumaşlardan artan parçalardan yapılmış muhtelif oyuncak üretiminin yapılarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde deprem bölgesine gönderildiği bilgisi aktarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.