Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
21 Ocak 2024 Pazar 15:18
Mücahit Arınç sahayı bırakmıyor

14 Mayıs seçimleriyle beraber Manisa’yı TBMM’de temsil eden on milletvekilinden biri olarak seçilen Mücahit Arınç sadece Ankara’daki çalışmalarıyla değil saha çalışmalarıyla da takdir toplamaya devam ediyor. Ankara’daki AK Parti MKYK ve TBMM çalışmalarından fırsat buldukça soluğu Manisa’da alan Arınç, her gününü farklı bir ilçede teşkilat mensupları ve vatandaşlarla buluşarak geçiriyor.

Arınç gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında bu hafta da Alaşehir ve Kula’daydı.

Bağ Budadı, Çiftçilerle Sohbet Etti

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Fedayi Kozan ve yönetimiyle beraber Killik mahallesine ziyarette bulunan Arınç, bağ budayan çiftçileri ziyaret etti. Çiftçilerden bağ budama ve bağ bağlama hakkında bilgi alan Arınç vatandaşlarla beraber budama işlemi de gerçekleştirdi. Çiftçilere atkı ve bere hediye eden Arınç; “Hayatta en büyük sermaye sağlık. Aman işlerimizden geri kalmayalım derken hasta olmayın. Madem bu mevsimde bağda olmak zorundasınız en azından hastalığa karşı tedbir almanızda bizim de katkımız olsun” dedi.

Killik mahallesinde pazar yeri ve taziye ziyaretleri gerçekleştiren Arınç, aile dostları olan Dobur ailesine de uğradı. Aile büyüklerinin ellerini öperek hayır dualarını alan Arınç, “Yıllardır bizleri yalnız bırakmadınız. Millete hizmet yolunda yine desteklerinize talibiz” diye konuştu.

MHP’ye ve TARİŞ’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Alaşehir ilçe merkezinde MHP İlçe Başkanlığı’na konuk olan Mücahit Arınç’ı MHP İlçe Başkanı Av. Alperen Altıoğlu, Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk ile partililer karşıladı. Burada gerçekleştirdiği konuşmada büyük alkış alan Arınç “Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak için basılmadık bir karış toprak, çalınmadık tek kapı bırakmayacağız. Allah’ın izni sizlerin gayretiyle Alaşehir’de Cumhur İttifakı’nın bayrağını dalgalandıracağız.” dedi.

MHP ziyareti sonrası Alaşehir TARİŞ’e de ziyarette bulunan Arınç, 36 yıllık bir başkanlık dönemi sonrasında yeni başkan olarak seçilen Ferhat Şen’e ve yönetimine başarılar diledi. Buradaki programından sonra da Alaşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Savran’ın eşi Merve Savran’ın mali müşavirlik iş yerinin açılışını gerçekleştiren Arınç son ziyaretini AK Parti İlçe Başkanlığı’na yaparak yönetim ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir Günde İki İlçe: Alaşehir’den Sonra Kula

Gündüz programlarını Alaşehir’de sonlandıran Arınç akşam programları için Kula’ya geçti. Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın ve yönetimi tarafından karşılanan Arınç üyelik çalışmaları ve yerel seçim hazırlıkları hakkında bilgi aldı. Ege Bölgesi’nin önemli traverten ve mermer üreticilerinden olan CEMAR’ın üretim tesislerini ziyaret eden Arınç, ziyaretini sosyal medyadan şu cümleler ile duyurdu:

“Mermer ve traverten üretimleriyle hem iç piyasadaki ihtiyacı karşılanmasına katkı sunan hem de ihracat yaparak Kula’mızı, Manisa’mızı dünyaya tanıtan Cemar’ı ziyaret ettik. Üretim süreci hakkında bilgi aldık. İşçi kardeşlerimizle hasbihal ettik.”

Fabrika ziyareti sonrası Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a baba evinde taziye ziyaretinde bulunan Arınç, yoğun saha mesaisini sonlandırarak Manisa’ya döndü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.