Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
30 Nisan 2021 Cuma 15:49
İYİ Parti Yunusemre'den bin aileye Ramazan yardımı

İYİ Parti, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi bin aileye Ramazan paketi dağıttı.

Ramazan paketi dağıtımına ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Ramazan ayı demek; bereket, kardeşlik, ve paylaşmak demek. Ramazan ayında İYİler olarak halkımızın yanında olmak, ihtiyaçlarını bir nebze de olsa giderebilmek için ilçemizde yaşayan bin ailemize Ramazan paketlerimizi dağıttık. Ramazan ayı paylaştıkça güzel. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayının mübarek olmasını diliyorum. Allah tuttuğumuz oruçları ve hayırlarımızı kabul eylesin”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zuzu 2021-04-30 16:50:22

Allah kabul etsin