Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
07 Haziran 2023 Çarşamba 14:41
EROPA Yazılım ödül aldı

Vestel AR-GE’nin özel ödül aldığı törende 3 yıldır Teknokent’te faaliyet göstererek Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımları ile sanayi ve üretim firmalarının dijital dönüşümü görevini üstelenen EROPA Yazılım, istihdam kategorisinde birincilik ödülü almaya hak kazandı.

EROPA Yazılım’ın Manisa’da faaliyet gösterdiğini anlatan Engin Sunguroğlu, firma bünyesindeki mühendisler ile AR-GE’ye büyük önem verdiklerini söyledi. Bir sanayi kenti Manisa’da üretim ve hatta ticaret yapan tüm firmalara kurumsal kaynak planlama yazılımları, digital dönüşüm gibi pek çok konuda destek verdiklerini belirten Sunguroğlu, 2020’den beri hizmet veren EROPA Yazılım’ın bir gelişim firması olduğunu söyledi.

Hem Manisa, hem Türkiye hem de uluslararası olmak üzere 200’den fazla firmaya hizmet veren EROPA Yazılım, istihdam kategorisinde birincilik ödülü almaya hak kazanarak kısa sürede elde ettiği büyük kazanımların meyvesini aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.