Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
11 Aralık 2023 Pazartesi 11:38
CHP eski İl Başkanı Cahit Kaplan adaylığını açıkladı

CHP’de Cahit Kaplan, Yunusemre Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. CHP Yunusemre İlçe Başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısına CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, CHP Yunusemre Belediye Başkan aday adayı Semih Balaban, CHP Şehzadeler Belediye Başkan aday adayları Gülşah Durbay, Hakan Gürtunca, Ziya Çiçek, Nurettin Dingaz, Manisa Bitlisliler Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, Manisa Hemşeri Kültürleri Derneği Başkanı ve Kağızmanlılar Derneği Başkanı Aziz Bulut, Manisa Malatyalılar Derneği Başkanı Haydar İzci, ADD Manisa Şube Başkanı Hamza Kopal, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, Cahit Kaplan’a çıktığı bu yolda başarılar diledi. CHP’de uzun yıllar il başkanlığı yapan, kurultay delegesi olarak görev yapan Cahit Kaplan, Yunusemre’de rantçı değil sosyal bir belediyeciliği hayata geçirmek için aday adayı olduğunu açıkladı. Kaplan, Manisa’nın en büyük ilçesini hep birlikte yöneteceklerini söyledi. Kaplan, Yunusemre’yi Manisa’nın markası yapacaklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.